2015. május 5., kedd

Új blog

Mia 
[ Louis Tomlinson fanfiction] 






Azt mondják egyszer minden elmúlik és, hogy ebbe bele kell törődnünk. Én pedig azt mondom, hogy ez az egyik legnagyobb hazugság amivel áltatjuk magunkat. 
Sosem fogunk tudni beletörődni az elmúlásba. Még akkor sem, ha nem tudunk róla. Ha semmi nem változik, és minden marad a régiben. 
Emlékszem amikor először megláttam.  
Boldognak tűnt, mosolygott, és annak ellenére, hogy roppant idegesítő voltam, csillogó szemekkel nézett rám.  Ez fog a legjobban hiányozni.
A szemekben lévő csillogás.








Képzelj el egy világot ahol valóban csak magadra számíthatsz. Ahol nem bízhatsz senkiben, és a legjobb barátaid talán a legnagyobb ellenségeid. Egy olyan életet ahol nem számít más csak a hatalom. Minden nap egy küzdelem, harc az életért, egy egészséges jövőért. A pusztítás soha nem látott méreteket öltött, az emberiség csaknem teljesen eltűnt a haldokló világról. Az egyetlen remény pár ember kezében van. A kérdés már csak az, hogy azok akik Védelmezőknek nevezik magukat, hajlandóak-e segíteni? Vagy jobbnak látják végleg magukra hagyni az embereket?  Vajon Ruthie és Harry elégnek bizonyulnak ahhoz, hogy mindent és mindenkit megmentsenek? Ha kíváncsi vagy, tarts velem, hiszen ahogy mondani szokás...idővel minden kiderül! 


3 megjegyzés:

  1. Szia 👋
    Nagyon tetszenek az írásaid 😊😊 Elolvastam a Photoshoot, a protectors-t meg követem nagy izgalommal 😊 és nagyon kíváncsi vagyok holtomiglan holtodiglan -t,de sajnos nem tudok az oldalra menni mert meghívó kell hozzá. Így arra szeretnélek kérni hogy kaphatok meghívót??
    Köszönöm előre a is a válaszodat 😊😊

    VálaszTörlés
  2. Nekem is egy ilyen kérésem lennen mint az előttem szólónak, ha lehet róla szó! Előre is köszönöm és ne hagy abba az írást, mert nagyon jó vagy benne!

    VálaszTörlés
  3. Szia Sofia! Hát nem is igazán tudom kifejezni szavakkal hogy mennyire oda vagyok azért ahogy írsz és azért amiket írsz! A lehető legtöbb blogodat el szeretném olvasni és most bár a Mia-t kezdtem el. Lenne hozzád egy kérésem! Ha kérhetek ilyet kaphatnák egy meghívót a Holtodiglan c. blogodhoz, ugyanis nagy lelkesedéssel olvasom a Mia c. blogodat is és már csak egy fejezet van belőle. Ne hagyd abba az írást mert olyan tehetséged van hozzá amit nem sok blogíró kap meg. Nagyon sok csodálattal:
    Dorcsi, az egyik leglelkesebb olvasód

    VálaszTörlés